Evelien van der Velde


Mindfulness trainingen in Zwolle (Overijssel)

lien klein

Evelien van der Velde is werkzaam als GZ- en eerstelijnspsycholoog bij Prisma Psychologie te Zwolle. Zij is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij haar de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie over vergoeding van de training.

Gevolgde mindfulness trainersopleidingen

  • Lange traject mindfulness via Seetrue tot categorie I trainer VMBN
  • De basis- en de vervolgtraining ACT bij Jacqueline A-tjak en Ingrid Postma en train-de-trainersdagen bij Ernst Bohlmeijer
  • Trainersopleiding Mindfulness-Based Compassionate Living bij Frits Koster en Erik van den Brink, tot compassietrainer MBCL register A. 
  • Jaarlijkse retraites.
Reinoud over de trainingen van Eveline

Ik heb het geluk gehad om de basistraining, de compassietraining en 2 stiltedagen met Evelien te mogen doen. Evelien is een inspirerend en duidelijk zeer ervaren mindfulness trainer. De manier waarop Evelien uitleg geeft en de meditaties begeleid zijn mij zeer goed bevallen en daarmee ook de reden dat ik elke keer opnieuw weer koos voor Evelien als trainer. De locatie is prima, de groepsgrootte is precies goed en door de kundige begeleiding van Evelien ontstaat er een fijne dynamiek in de groep waardoor iedereen van elkaar kan en wil leren. 

Mindfulness is hierdoor een belangrijke pijler in mijn leven geworden, waarop ik kan terugvallen als het druk wordt of er tegenslagen zijn. De vaardigheid om aanwezig te blijven en niet het leven op de automatische piloot te beleven is een cadeau.

Ik kan het iedereen aanraden.