1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Trainer: Edith Moorman

De mindfulness training in regio Apeldoorn wordt gegeven door Edith Moorman. Zij geeft de training in samenwerking met SeeTrue vanuit haar eigen onderneming Capriolo Coaching. De training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.

Edith Moorman mindfulness ApeldoornEdith is psycholoog met meer dan twintig jaar ervaring. Zij heeft zich gespecialiseerd in begeleiding bij stress en burn-out. De basis van waaruit zij werkt is de positieve psychologie, een stroming die zich richt op de kracht en mogelijkheden van mensen. Als persoon straalt zij veel rust uit waarbij haar open houding uitnodigend is en de ruimte geeft om je eigen pad te volgen binnen de kaders van de training.

Het integreren van mindfulness in haar eigen leven is voor Edith zeer waardevol gebleken. Ze leeft steeds bewuster vanuit de gedachte dat “happiness is now here or nowhere” waarbij dagelijks mediteren leidt tot merkbare veranderingen in hoe ze haar leven leeft en ervaart. Ze vindt het dan ook een voorrecht om mindfulness te mogen delen met anderen omdat ze weet hoeveel het in positieve zin kan bijdragen aan ieders leven. Mindfulness is meer dan een manier om stress te verminderen of beter in je vel te zitten. Het gaat over een manier van leven, over levenskunst.

Onderstaande reflectie geeft een indruk:

“Gewoon even zijn, met aandacht in dit moment.
Niets te hoeven, niets te moeten, gewoon even zijn.
Een korte adempauze, alleen ademen in dit moment.
Met mildheid en compassie, voor al wat er is, al wat ik ben.
Met een innerlijk weten dat dit alles is.

Met open hart verbonden, met mezelf en de wereld.
Gedachten als wolken, daarachter de stille blauwe lucht.
Ik voel, ervaar en glimlach, dankbaar voor dit moment.
Waarin ik mij rijk voel en verfrist mijn weg vervolg.
Door gewoon even te zijn, met aandacht in dit moment.”

Edith

Naast mindfulness trainingen verzorgt Edith individuele begeleidingstrajecten voor mensen met stress gerelateerde klachten en/of levensvragen. Meer informatie is te vinden op haar website: www.capriolo-coaching.nl
Edith is lid van de VMBN en cat 1 gecertificeerd. Als je bij haar de mindfulness training volgt, kun je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Locatie trainingen

Apeldoorn (Beekbergen)De trainingen worden gegeven bij Centrum Bronkracht te Beekbergen, een ontmoetingsplek voor creativiteit, inspiratie en welzijn.

De plek ademt sfeer en rust en draagt eraan bij dat de bezoeker weer “ademruimte” kan vinden.

 


SeeTrue geeft ook trainingen in Mindfulness Arnhem en Mindfulness Zutphen.

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!