Mindfulness trainingen Apeldoorn

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Nieuwe trainingen in de planning

Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Asselsestraat 167, Apeldoorn

Kosten en vergoeding:
De mindfulness groepstraining kost € 350
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers betalen € 290 (korting € 60)

Werkgeverstarief € 400
(prijzen inclusief btw)

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Trainer Suzan Biezeman

Suzan BiezemanNa 15 jaar gewerkt te hebben als adviseur en projectleider infrastructuur in de profit en non-profit sector ging het roer om. Een 5-jarige post-hbo-opleiding tot coach en daarna de opleiding tot mindfulnesstrainer, zorgde voor een gedegen omscholingstraject.

Suzan Biezeman geeft sinds 2015 mindfulnesstrainingen in Apeldoorn. Ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1. Zie hier voor informatie over mogelijke vergoedingen door de zorgverzekeraar.

Suzan over mindfulness

Waarom ga je juist piekeren wanneer je in bed ligt, moe bent en wilt gaan slapen? Het grootste gedeelte van de dag doen we de dingen op de 'automatische piloot'. Heel handig, want wanneer we continu aandacht zouden moeten geven aan het ronddraaien van de trappers tijdens het fietsen zal dat onze fietskwaliteit niet ten goede komen.

Maar, die automatische piloot zorgt er aan de andere kant ook voor dat we blijven 'hangen' in repeterende gedachtepatronen die stress en onrust veroorzaken. En deze worden het meest duidelijk wanneer je niets te doen hebt dan: in bed liggen en proberen te slapen.

Mindfulness is een methode waarbij je leert je bewust te worden van deze patronen om vervolgens andere keuzes te kunnen maken. Meer balans en rust, minder stress, piekeren en onrust.

Ikzelf ben in aanraking gekomen met mindfulness toen ik zwanger was van mijn dochter (2011). Tijdens de zwangerschap en na de geboorte had ik last van depressies en somberheid. Mindfulness heeft mij in die periode laten zien hoe sterk gedachten je wereld beinvloeden en hoe je daar zelf invloed op uit kan oefenen. Doordat ik leerde‘in het moment ‘ te zijn en doordat ik leerde mijn automatische gedachtenpatronen te doorzien lukte het mij los te komen uit de depressie en somberheid. Er ontstond letterlijk ruimte in mijn hoofd en daarmee in mijn leven.

Mindfulness is voor mij sindsdien een manier  van leven waarbij ik mij elke dag nog steeds verbaas over de krachtige werking ervan. Wil jij het ook ervaren? Schrijf je dan in. Mijn trainingen zijn nuchter, helder en praktisch.


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Kosten

Expert in mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

 

 

Wij zijn SeeTrue