Trainers SeeTrue Mindfulness

Alle trainers zijn lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Al Wandler

Al Wandler

Al verzorgt het manage-ment van SeeTrue Mindfulness Trainingen en geeft  mindfulnesstrainin-gen in Maastricht  en Roermond.

Anna De Angelis

Anna De Angelis

Anna is werkzaam als arbeidsdeskundige en heeft een eigen bedrijf als coach, looppadbegelei-der, trainer. Ze verzorgt mindfulnesslessen in Leiderdorp.

Bart Poelman

Bart Poelman

Bart geeft mindfulness trainingen in Haarlem en Hoofddorp (Noord-Holland).

Bert Schmitz

Bert Schmitz

Bert Schmitz is mindfulnesstrainer voor SeeTrue in Haelen (gem. Leudal). Hij heeft een achtergrond als psycholoog (NIP) en register therapeut (RBCZ).

Carolina van Haperen

Carolina van Haperen

Carolina van Haperen is mindfulness- en ACT-trainer en Psychosociaal Therapeut. Haar praktijk/ bedrijf AikiContact is fulltime actief sinds 2009.

Claudia Thiessen

Claudia Thiessen

Claudia Thiessen werkt als coach en trainer binnen haar eigen bedrijf Pure-You Mindfulness & Coaching, en ondersteunt mensen met stress- en spanningsklachten.

Esther Mostert

Esther Mostert

Esther is mindfulness-trainer, (uitvaart)schrijver en afscheidsbegeleider, 'maar bovenal gewoon mens'.

Evelien van der Velde

Evelien van der Velde

Evelien van der Velde is werkzaam als GZ- en eerstelijnspsycholoog bij Prisma Psychologie te Zwolle. 

Ineke Moers

Ineke Moers

Ineke Moers heeft een eigen praktijk voor psychosociale hulpverlening in Den Haag en verzorgt daar ook mindflness trainingen.

Klara Gerrits

Klara Gerrits

Klara Gerrits is juriste. Ze heeft gewerkt als yogadocent en verzorgt nu mindfulnesstrainingen voor SeeTrue.

Lydia Zoon

Lydia Zoon

Lydia Zoon is opgeleid tot psychosociaal begeleider/ counselor-coach en autismedeskundige en werkt bij een beschermde woonvorm binnen de ggz, waar zij mindfulness-training geeft.

Maartje Stroeken

Maartje Stroeken

Maartje Stroeken geeft individuele en groeps-trainingen mindfulness,  mindfulness en eten, positieve psychologie en heartfulness.

Marie Kempe

Marie Kempe

Marie Kempe is vanuit haar eigen praktijk werkzaam op het gebied van aandacht en inzicht. Dit doet zij als mindful coach, yogadocente en mindfulness trainer.

Marieke Delannoy

Marieke Delannoy

Marieke werkt vanuit haar bedrijf voor verschillende opdrachtgevers en geeft therapie en trainingen op het gebied van dans, lichaamswerk, bewegingsanalyse en mindfulness.

Marja Versaevel

Marja Versaevel

Marja Versaevel heeft een eigen praktijk, coaching en counseling met als specialisatie burn-outbegeleiding. Daar- naast is zij ademhalings-coach en mindfulnesstrai-ner.

Mark Franck

Mark Franck

Mark verzorgt mindfulness trainingen voor SeeTrue. Hij heeft een achtergrond in de Tuin- en Landschaps-management en Permacultuur.

Marleen Tromp

Marleen Tromp

Marleen geeft mindfulnesstrainingen vanuit haar eigen onderneming. Daarnaast is zij werkzaam als psycholoog/ POH GGZ in twee huisartsenpraktijken, waar ze ook mindfulness trainingen verzorgt.

Martine van Holderbeke

Martine van Holderbeke

Martine heeft tot voor kort gewerkt als accountant. Nadat ze in aanraking kwam met zenmeditatie en vipassana en mindfulness heeft ze het roer omgegooid en doceert ze yoga en mindfulness.

Meike van Tilburg

Meike van Tilburg

Meike verzorgt mindfulness-, compassie- en ACT-trainingen zowel aan groepen als indivi-dueel. Daarnaast verzorgt zij ook online-trainingen.

Nadine Jongen

Nadine Jongen

Nadine Jongen verzorgt mindfulness trainingen in Heerlen. Daarnaast geeft ze ACT-trainingen is ze tevens werkzaam als psychologe in haar eigen praktijk. 

Nettie Herrmann

Nettie Herrmann

Nettie is naast haar werk als mindfulnesstrainer werkzaam als gz- en eerstelijnspsycholoog bij Prisma Psychologie, een praktijk voor psychologie en coaching in Zwolle.

Nol van Drunen

Nol van Drunen

Nol heeft de opleiding spiritueel therapeut bij Ad Stemerding gevolgd, is beoefenaar van Hatha Yoga en T'ai Chi en heeft meditatie-ervaring vanuit diverse tradities.

Patricia van Ooijen

Patricia werkt sinds 2014 als mindfulnesstrainer en act-coach. Sinds juni 2015 werkt zij als coach en trainer vanuit haar eigen praktijk Fluunt.

Patty van Rooij

Patty van Rooij

Patty geeft de trainingen in samenwerking met SeeTrue vanuit haar  eigen onderneming More4You. Naast mindfulness trainer is zij coach 'Voeding & Vitaliteit'.

Raffie Flasch

Raffie Flasch

Raffie Flasch heeft haar eigen praktijk voor mindfulness en psycho-sociale therapie en coaching. Ze heeft zich gespecialiseerd in stress.

Rosemary Andermann

Rosemary Andermann

Rosemary heeft  ervaring in de gezondheidszorg als verpleegkundige, manager, adviseur en therapeut. Zij heeft op dit moment een eigen praktijk in mindfulness.

Yvonne Jansen

Yvonne Jansen werkt als arbeidsdeskundige. Haar achtergrond: trainer stressmanagement, adviseur personeel en arbeid, arbeid en organisatie psycholoog, loopbaanadviseur en arbeidsdeskundige.

Waarom een mindfulness training bij Seetrue?

Breed aanbod

Kies tussen een groepstraining, een buddy training of een individuele training!

Categorie 1 VMBN

SeeTrue trainers zijn allemaal VMBN categorie 1 gecertificeerd

> 5000 deelnemers

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Scherp geprijst

Scherp geprijsd: Je betaalt voor een Groepstraining max € 290

Door heel Nederland

Seetrue verzorgt mindfulness trainingen door heel het land

SeeTrue Online Mindfulness
Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

 

 

Wij zijn SeeTrue