• SeeTrue Mindfulness Trainingen


    SeeTrue Mindfulness Trainingen

Online én offline!
Volg een mindfulness training bij SeeTrue!

Inmiddels geeft SeeTrue ook weer trainingen op locatie. Er is dus keuze tussen online trainingen én de trainingen op locatie.

Het is onze missie om mindfulness voor iedereen beschikbaar te maken! Juist in deze onzekere tijd kan mindfulness je helpen met stress om te gaan. Mindfulness vraagt inzet en motivatie. Daarom is een mindfulness een zeer waardevolle manier om jezelf erin te trainen. Trainen in aandacht. Dat is wat je doet. Je maakt kennis met het hier en nu en gaat ervaren dat een mindfull leven je een waardevol leven geeft. Met meer veerkracht.

Onderzoek heeft uitgewezen dat online mindfulness trainingen net zo effectief zijn als normale trainingen. Het verbindt! Doe ook mee!

Kijk hier wat de mogelijkheden zijn!

De basis: 8-weekse mindfulness training

Kies ook voor een mindfulness training van SeeTrue! Hieronder vind je het aanbod van de mindfulness trainingen. De "originele" SeeTrue mindfulness training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2-2,5 uur in groepsverband. Je kunt ook kiezen voor een buddy training of een individuele mindfulness training.

Naast de basis, bieden we ook verdieping en verbreding aan in mindfulness. Doe wat bij je past!

Deze mindfulness training bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten van 2-2,5 uur. Meestal wordt deze mindfulness training in groepsverband aangeboden, omdat dit vaak krachtiger werkt dan individuele trainingen.

Introductiebijeenkomsten

De mindfulness introductiebijeenkomst is een mooie gelegenheid om de trainer te ontmoeten, mindfulness te ervaren en informatie over de training te krijgen. 

Klik hier voor de data en locaties van de introductielessen.

Wat is een mindfulness training?

De mindfulness training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2-2,5 uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep van ongeveer 12 deelnemers, hoe je mindfulness onderdeel van je dagelijks leven kan maken.

Extra informatie

Lees hier de uitgebreide informatie over de mindfulness trainingen van Seetrue

Verdieping
Speciale mindfulness trainingen

De speciale mindfulness trainingen zijn gericht op een speciale doelgroep zoals bijvoorbeeld mindfulness en kanker. Daarnaast zijn er trainingen die plaatsvinden in een bepaalde context zoals bijvoorbeeld mindfulness en werk.
Mindfulness Stiltedagen

Een stiltedag helpt je om je oefening op te frissen en te verdiepen. Er wordt een dag lang intentensief geoefend aan de hand van nieuw inspirerend materiaal.

Mindfulness Stiltedagen
Mindfulness Retreat with Miles Kessler, wordt verplaatst

De retraite wordt verplaatst naar een later tijdstip (5 x 24 h)
Start 15.00 uur; einde 15.00 uur
Location: Bezinningscentrum Zusters onder de Bogen
Sint Servaasklooster 14, 6211 TE Maastricht
Costs: Retraite € 400,- euro.
           Verblijf € 300,- Eenpersoonskamer incl. maaltijden (Single room including meals).
Total costs € 700,- euro.

 

Mindfulness en kanker

Leren omgaan met stress, angst, boosheid, verdriet, somberheid die het hebben van kanker met zich meebrengt?
Handvatten aanleren om beter te slapen? Leren om je energie beter te doseren? Af en toe een beetje genieten van de dingen die er naast de ziekte ook zijn?

mindfulness en kanker
Mindfulness en werk

Afhankelijk van de wensen binnen het bedrijf richten we ons op stressreductie-trainingen in het kader van verzuimpreventie tot trainingen voor het management.

mindfulness op het werk training
Incompany training

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een training op werklocatie? Neem dan hier een kijkje of neem direct contact met ons op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

incompany mindfulness training

"Meditatie kun je het beste zien als een manier van zijn 
in plaats van als een techniek of verzameling van technieken."

Jon Kabat-Zinn

Verbreding: vervolgtrainingen mindfulness

De mindfulness training helpt vaak om bewuster in het leven te staan en dichter bij jezelf te blijven en tegelijkertijd meer verbinding te voelen. Helaas maakt het ons niet immuun voor de waan van de dag en zo word je toch nog vaak meegesleept in van alles en nog wat en kan de oefening op de achtergrond raken. Vervolgtrainingen, retraites, workshops en soms zelfs het lezen van een boek kan inspireren om weer meer vanuit verbinding met jezelf en met je omgeving te leven.

Mindfulness opfris-training

Mindfulness opfris-training

De opfris- en verdiepings-training is bedoeld voor oud-deelnemers aan de mindfulness training van 8 bijeenkomsten. In de training is aandacht voor de continuering van de mindfulness beoefening en onderzoeken we datgene wat je mogelijk hindert in het oefenen. Verder wordt er nieuw materiaal aangeboden en is er ruimte voor de verdieping van de mindfulness beoefening.

De trainingsdata - ook de data van de opfristtrainingen - kun je vinden bij de verschillende locaties en bij de online groepstrainingen.

 

Online mindfulness jaartraining

Deze online jaartraining (via beveiligde Zoom) is toegankelijk voor iedereen met ervaring in mindfulness, meditatie en ACT. Het bestaat uit 8 sessies á 2 uur op donderdagen, met 1 gratis sessie.

Het bijzondere van deze mindfulness training is dat de groep deelnemers gelegenheid krijgen om onderling contact te houden (optioneel).

Data:
Donderdagen 22 oktober, 19 november, 17 december 2020, 21 januari 2021, 18 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei, 24 juni 2021

Mindfulness training of ACT training als vervolg

ACT-training

De ACT-training is ook een mooi vervolg op de mindfulness training van 8 bijeenkomsten. 
Daar waar mindfulness zich vooral richt op 'acceptatie' en 'zijn', richt ACT zich ook op het ontwikkelen van een innerlijk kompas in je leven.
Hoe maak je keuzes in je leven? Wat is belangrijk voor je. Daarnaast wordt er in de ACT veel aandacht besteed aan hoe je slimmer kunt omgaan met je gedachten.
Heartfulness vervolgtraining mindfulness trainingen opleiding

Heartfulness vervolgtraining

De heartfulness training brengt verdieping na de mindfulness training en geeft handvatten voor Leven vanuit je Hart.
Zwerver die kindness zoekt

Opleiding tot compassietrainer

Zelfcompassie wint steeds meer aan belang als aanvulling op mindfulness die je aanbiedt. SeeTrue biedt jou de mogelijkheid aan om coach te worden in Compassie.

Training positieve psychologie

Training positieve psychologie

Leer hoe je meer positiviteit in je leven kunt brengen. Hoe je door het doen van eenvoudige oefeningen je leven rijker en waardevoller kunt maken. Hoe je op een slimme manier kunt omgaan met alle negativiteit in jezelf en in de wereld om je heen.

De positieve psychologie is een nieuwe richting in de psychologie die zich bezighoudt met de vraag wat mensen gelukkig maakt.

Veelgestelde vragen over de mindfulness training

Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

 

 

Wij zijn SeeTrue