1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Trainer: Nol van Drunen

De mindfulness training in Den Bosch bestrijkt een periode van acht weken. Gedurende deze weken is er iedere week een bijeenkomst van 2,5 uur. Aan de hand van diverse werkvormen oefen en onderzoek je, samen met een groep van maximaal vijftien mensen, jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. 

Nol van Drunen is mindfulness trainer in Den Bosch. Mindfulness betekent voor Nol aandachtig zijn. Wat je doet, doe je met volle aandacht. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor koken, tandenpoetsen en schoonmaken. De focus ligt op het hier en nu. Dat houdt in dat je niet gelijktijdig met andere dingen bezig kunt zijn. Mindfulness gaat om meer balans tussen gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.
Nol is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij Nol de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Den Bosch1

Nol verzorgt vanuit centrum de Poort in vijf periodes (driemaal voor en tweemaal na de zomer) en 10 keer per jaar de mindfulness training. Naast de mindfulnesstraining verzorgt Nol ook:
- de mindfulness vervolgtraining Time-to-Act (2 maal per jaar, opgeleid door Gijs Janssen)
- vervolgtraining compassie (1 maal per jaar, gecertificeerd door David Dewulf)
- de opfristraining mindfulness (1 maal per jaar)
- stiltedagen (4 tot 5 keer per jaar)
- terugkomdagen (8 keer per jaar)
- mindfulnesstraining voor mensen met chronische pijn (Breathworkstraining) (2 maal per jaar, gecertificeerd door Breathworks, UK)
- hartcoherentietraining (gecertificeerd door Hartfocus).

Tenslotte is Nol organisatieadviseur en in die hoedanigheid coacht hij ook, al dan niet mindfulness gerelateerd, zie www.centrumdepoort.nl.

Centrum de Poort is een meditatief centrum en opleidingscentrum (CRKBO geregistreerd) en ligt op drie minuten lopen van station Den Bosch.

Mindfulness training en opleiding Den Bosch

In Den Bosch worden zowel mindfulness trainingen als mindfulness opleidingen gegeven. Centrum de Poort is een van de locaties waar SeeTrue ook de mindfulness trainers opleidt. In Den Bosch wordt zowel de basisopleiding als de vervolgopleiding gegeven.

In het centrum worden regelmatig workshops met internationaal bekende docenten georganiseerd. Veel deelnemers raken geïnteresseerd en geïnspireerd door de mindfulness trainingen en besluiten tot het volgen van een opleiding tot mindfulness of ACT trainer/ therapeut. Dat geeft de mogelijkheid om de geleerde vaardigheden in te zetten binnen de eigen beroepspraktijk. 

Heb je interesse om deel te nemen aan een van de mindfulness trainingen in Den Bosch, kijk dan links op deze pagina op welke data de verschillende mindfulness trainingen plaatsvinden. Via het aanmeldformulier kun je je inschrijven en mocht je nog vragen hebben mag je uiteraard contact opnemen met SeeTrue.

Er zijn ook trainingen in Minfulness Vught en in Mindfulness Tilburg.

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!