1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Mindfulness trainer: Janine Janke

 

Mindfulness Eindhoven wordt gegeven door Janine Janke. De training duurt 8 weken en er is wekelijks een bijeenkomst. De groepsgrootte varieert van 5 tot 12 deelnemers. De training vindt plaats op rustige en goed bereikbare locaties in Eindhoven. 

 

eindhoven

 

Janine heeft een achtergrond als sociaal wetenschapper. Ze werkt in haar eigen praktijk als mindfulness trainer, psychodynamisch therapeut en coach. Ze heeft meer dan 20 jaar meditatie-ervaring vanuit diverse tradities. Zij volgde de opleiding tot gecertificeerd mindfulness trainer cognitieve therapie (MBCT) bij SeeTrue Mindfulness Opleiding, I AM en Centrum voor Mindfulness door opleiders zoals David Dewulf, Mark Williams, Kate Janke, Trish Bartley, Christina Feldman, John Peacock en anderen. Tegenwoordig verdiept zij zich in mindfulness voor kinderen, opvoeders en het onderwijs. Janine is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor vergoeding van de training.

Meer informatie over Janine kun je vinden op: www.mind-balance.nl

Reactie van een deelnemer:

“De training mindfulness in Eindhoven heeft een blijvende indruk op mij gemaakt. Niet alleen is mij getoond dat bewust leven meer facetten heeft dan ik vooraf kon bedenken, het is mij ook duidelijk geworden dat het niet iets is dat je "even doet". Met de warme, inspirerende en persoonlijke begeleiding van Janine is mindfulness een uitdaging voor en verrijking van mijn leven geworden.

Janine neemt de tijd om de vele mogelijkheden en handvatten van mindfulness door te nemen, zodat er voor iedereen raakvlakken (kunnen) zijn met de persoonlijke situatie. Omdat regelmatig wordt gevraagd wat je ervaringen zijn tijdens de oefeningen word je geconfronteerd met jezelf, leer je veel en voelt de cursus heel persoonlijk en doelgericht.

De (meditatie-)oefeningen waren bijzonder prettig, in een sfeer van vertrouwen en rust, zonder vooroordeel. Het mooie is dat je niets fout kunt doen. Jammer dat de cursus maar 8 lessen duurt. Gezamenlijk mindful zijn smaakt naar meer." 

Er starten ook trainingen in NuenenDen Bosch en Tilburg

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.

Locatie mindfulness Eindhoven

Eindhoven

Thens Vitaliteitscentrum, Egelstraat 5 Eindhoven

Locatie stiltedag Eindhoven

sint oedenrode3Locatie: Centrum Opthoff
Villenbraken 10, 5492 ND Sint-Oedenrode (Nijnsel)