1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Mindfulness trainer: Janine Janke

 

Mindfulness Eindhoven wordt gegeven door Janine Janke. De training duurt 8 weken en er is wekelijks een bijeenkomst. De groepsgrootte varieert van 5 tot 12 deelnemers. De training vindt plaats op rustige en goed bereikbare locaties in Eindhoven. 

 

eindhoven


Janine heeft een achtergrond als sociaal wetenschapper en doet onderzoek naar “mindfulness en studeren”. Ze werkt in haar eigen praktijk als coach en meditatietrainer. Ze heeft meer dan 15 jaar meditatie-ervaring vanuit diverse tradities. Zij volgde de opleiding tot trainer cognitieve therapie (MBCT) bij SeeTrue Mindfulness Opleiding
Meer informatie over Janine kun je vinden op: www.mind-balance.nl

Reactie van een deelnemer:

“De training mindfulness in Eindhoven heeft een blijvende indruk op mij gemaakt. Niet alleen is mij getoond dat bewust leven meer facetten heeft dan ik vooraf kon bedenken, het is mij ook duidelijk geworden dat het niet iets is dat je "even doet". Met de warme, inspirerende en persoonlijke begeleiding van Janine is mindfulness een uitdaging voor en verrijking van mijn leven geworden.

Janine neemt de tijd om de vele mogelijkheden en handvatten van mindfulness door te nemen, zodat er voor iedereen raakvlakken (kunnen) zijn met de persoonlijke situatie. Omdat regelmatig wordt gevraagd wat je ervaringen zijn tijdens de oefeningen word je geconfronteerd met jezelf, leer je veel en voelt de cursus heel persoonlijk en doelgericht.

De (meditatie-)oefeningen waren bijzonder prettig, in een sfeer van vertrouwen en rust, zonder vooroordeel. Het mooie is dat je niets fout kunt doen. Jammer dat de cursus maar 8 lessen duurt. Gezamenlijk mindful zijn smaakt naar meer." 

Er starten ook trainingen in NuenenDen Bosch en Tilburg

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.