1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjesFacebookpagina SeeTrue

Trainers: Myriam Schrover en Janine Janke

 

Mindfulness Eindhoven wordt gegeven op vrijdagmiddag door Myriam Schrover en op woensdagavond door Janine Janke. De training duurt 8 weken en er is wekelijks een bijeenkomst. De groepsgrootte varieert van 5 tot 12 deelnemers. De training vindt plaats op rustige en goed bereikbare locaties in Eindhoven. 

 

mindfulness eindhoven

 

Myriam Schrover, mindfulness trainer

In 2003 begon Myriam haar eigen praktijk ’A la Recherche’ in Eindhoven. Zij werk als gz-psycholoog met volwassenen en jongeren die vastgelopen zijn in hun werk, studie of persoonlijke situatie.

Myriam: "Ik merk dat de deelnemers veel baat hebben bij mindfulness oefeningen zodat ze makkelijker kunnen omgaan met lastige zaken en bewuster genieten van fijne momenten. Een cursist zei onlangs: ’Ik heb de regie over mijn eigen leven weer terug’. In de trainingen geniet ik, als trainer, van de combinatie van lesgeven en mensen laten zien wat mindfulness voor je kan betekenen."

Myriam heeft enthousiast hatha- en druyoga en tai-chi tao beoefend. Mindfulness is voor haar een zeer waardevolle en verrassende aanvulling en verrijking, die ze dagelijks ervaart. De opleiding tot gecertificeerd mindfulness trainer volgde zij bij GIPT en SeeTrue Mindfulness Opleidingen.
Meer informatie over Myriam kun je vinden op: www.alarecherche.nl

Reactie van een deelnemer:

'En ga nu naar je ademhaling............en laat hem daar lekker zitten, je hoeft niets te doen, niets te veranderen, want daar zit ie goed.'

"Niets moeten, niets hoeven, dat was letterlijk een verademing. Trainster Myriam Schrover leefde ons voor als het om compassie ging waardoor ik rustig werd en me veilig voelde. Natuurlijk weet je wel dat je te veel in je hoofd zit en met mindfulness ervaar je dat ook echt. Leren dat je altijd je anker bij de hand hebt, ook in lastige situaties, dat je die ademhaling altijd op kunt zoeken. Beter waarnemen wat zich aan je voordoet, dat was voor mij een levensles van formaat. Volgens mij zou iedereen mindfulness moeten ervaren en dan gun ik ze Myriam als trainster."

Janine Janke, mindfulness trainer

Janine heeft een achtergrond als sociaal wetenschapper en doet onderzoek naar “mindfulness en studeren”. Ze werkt in haar eigen praktijk als coach en meditatietrainer. Ze heeft meer dan 15 jaar meditatie-ervaring vanuit diverse tradities. Zij volgde de opleiding tot trainer cognitieve therapie (MBCT) bij SeeTrue Mindfulness Opleiding
Meer informatie over Janine kun je vinden op: www.mind-balance.nl

Reactie van een deelnemer:

“De training mindfulness in Eindhoven heeft een blijvende indruk op mij gemaakt. Niet alleen is mij getoond dat bewust leven meer facetten heeft dan ik vooraf kon bedenken, het is mij ook duidelijk geworden dat het niet iets is dat je "even doet". Met de warme, inspirerende en persoonlijke begeleiding van Janine is mindfulness een uitdaging voor en verrijking van mijn leven geworden.

Janine neemt de tijd om de vele mogelijkheden en handvatten van mindfulness door te nemen, zodat er voor iedereen raakvlakken (kunnen) zijn met de persoonlijke situatie. Omdat regelmatig wordt gevraagd wat je ervaringen zijn tijdens de oefeningen word je geconfronteerd met jezelf, leer je veel en voelt de cursus heel persoonlijk en doelgericht.

De (meditatie-)oefeningen waren bijzonder prettig, in een sfeer van vertrouwen en rust, zonder vooroordeel. Het mooie is dat je niets fout kunt doen. Jammer dat de cursus maar 8 lessen duurt. Gezamenlijk mindful zijn smaakt naar meer." 

Er starten ook trainingen in NuenenDen Bosch en Tilburg

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen.