Mindfulness trainingen Leiderdorp

Nieuw buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Mindfulness training, nieuwe data worden gepland
Data:
Tijd: 9.30 tot 11.30 uur
Locatie: Yoga-Loft Leiderdorp, Zijlbaan 42 (de Baanderij), 2352 BN  Leiderdorp
Trainer: Anna De Angelis

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Over de trainingen
Anna over de trainingen mindfulness in Leiderdorp:

"Mindfulness is een cadeau voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren, meer aandacht in het leven wil brengen, minder in het hoofd en meer in het moment wil zijn. 

In de training oefen je bewust je aandacht richten op de ervaring van het moment - in plaats van tobben over gisteren of piekeren over morgen- open en zonder oordeel, mild voor jezelf en de wereld om je heen. 

Bewustzijn en acceptatie staan centraal, je leert je belemmerende gedachtenpatronen herkennen en onderzoekt hoe je er anders mee om kan gaan. Je wordt bewuster van de signalen en grenzen in je lichaam en hoe je spanningen kan reduceren, er ontstaat ruimte voor verandering. 

Na de training kun je mindfulness op je eigen manier integreren in je leven, thuis of op je werk en zo de heilzame effecten van mindfulness blijven ervaren."

Reacties deelnemer

"Door het beoefenen van Mindfulness maak je bewust ruimte en tijd voor jezelf. Je staat letterlijk stil bij wat er is, gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties, met mildheid, zonder oordeel. Aandachtig aanwezig zijn, leven in het hier en nu, bewust en wakker leven staan centraal ..." 

Deze tekst op de site zette mij aan het denken over wat ik nodig had. 

En nu – na de training – constateer ik dat Anna mij heeft geholpen om op een andere manier naar mijzelf en mijn omgeving te kijken. 
Minder oordelend, milder. Het herkennen en ervaren van een situatie is één. Hoe je er vervolgens mee omgaat, is van invloed op wat daarna komt. 

De training was voor mij praktisch en persoonlijk, voelde vertrouwd en zorgde voor verdieping, bood rust en energie tegelijk. 
Met de oefeningen kan ik altijd weer terug naar wat er is, hoe ik me daarbij voel en wat ik er vervolgens wel mee doe of juist niet. 

Het is wat ik nodig had.

Over Anna de Angelis

De trainingen mindfulness in Leiden/Leiderdorp worden verzorgd door Anna de Angelis

Anna heeft een achtergrond als docente, loopbaanadviseur, arbeidsdeskundige, trainer en coach. Naast haar baan als arbeidsdeskundige heeft ze een eigen praktijk als coach, looppadbegeleider en mindfulness trainer. Anna heeft ruime ervaring met yoga en meditatie en is gecertificeerd mindfulness trainer. Zij volgde de opleiding tot trainer aandachtgerichte cognitieve therapie (MBCT) en de vervolgopleiding bij SeeTrue Mindfulness Opleidingen.

Meer informatie over Anna kun je vinden op haar website: www.angeliscoaching.nl

Locatie

De 8 bijeenkomsten van de mindfulness training worden gehouden in de prachtige lesruimte van Yoga-Loft Leiderdorp, een rustgevende zaal waar al het benodigde materiaal aanwezig is.

De locatie is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 6000 tevreden deelnemers

Mindfulness Opleiding voor trainers

Wij zijn SeeTrue

Volg ons!

Nieuwsbrief

SeeTrue, samen mindfulness