1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Nol van Drunen

Nol verzorgt mindfulnesstrainingen en introductiebijeenkomsten in Tilburg en Den Bosch. Stiltedagen, vervolgtraining en speciale training worden of in Den Bosch of in Tilburg gegeven.

Mindfulness Tilburg

 

Mindfulness trainer Nol van Drunen

Nol mediteert al meer dan 30 jaar en is bekend met meerdere meditatietradities, van trancedente en hindoeïstische meditatie tot vipassana- en zenmeditatie. Hij voelt zich dus erg thuis in de boeddhistische traditie maar werkt ook gewoon als organisatieadviseur/coach met mensen in bedrijven, gemeenten en gezondheidszorginstellingen. Mindfulness integreren in het dagelijkse leven is zijn passie. Nol heeft, voordat hij organisatieadviseur is geworden, gewerkt als docent/directeur op een hbo-instelling. Trainen zit hem in het bloed, en ervaring met leidinggeven heeft hij zowel als directeur bij een hbo-instelling als bij zijn AdviesGroep.
Nol is gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij Nol de trainingen volgt kan men in bij aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

 

Aanbod Mindfulness in Tilburg

Om kennis te maken met mindfulness organiseert Nol vier keer per jaar een introductieavond. Men kan dan kennismaken met de aspecten van de mindfulnesstraining en met de trainer.

Voor Nol is het belangrijk dat er een groep ontstaat, waar de deelnemers open op elkaar kunnen reageren en waar een vertrouwde sfeer is. Het is leren, stimuleren en ondersteunen van elkaar. De accenten die hij  legt zijn vooral verdiepend en van toepassing in het dagelijkse leven.

Soms zitten mensen met een persoonlijke vraag. Nol kan mensen weer op hun pad brengen middels coaching en/of individuele begeleiding. De meditatie is daarbij altijd een onderdeel, om het zelfinzicht te vergroten. Op afspraak zijn individuele mindfulnesstrainingen mogelijk.

Er zijn ook trainingen in Mindfulness Vught, Mindfulness Breda en Mindfulness Den Bosch.

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!