Mindfulness trainingen Vught

Data mindfulness Vught | Oisterwijk

Woensdagochtend, start  3 april 2018
Data: 3, 10, 17 en 24 april; 8, 15, 22 en 29 mei 2019 (geen les op 1mei i.v.m. meivakantie)

Tijd: 9.30 - 12.00 uur
Locatie: wordt nog bekend gemaakt
Trainer: Patricia van Ooijen
Training voor kleine groep: max. 4 deelnemers
Kosten: 450,-  inclusief werkmateriaal en btw

Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier
Meer informatie over de 8-weekse mindfulness training.

Terugkomlessen/
opfrisbijeenkomsten

Voor iedereen die al eens een mindfulnesstraining heeft gevolgd en graag weer een keer / af en toe met een groep wil oefenen.

Data zaterdagochtend:

2018: 8 december
2019: 12 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei, 15 juni 

Tijd: 9.30-11.30 uur

Trainer Patricia van Ooijen
Locatie: Industrieweg 12, 5262 GJ Vught
Kosten: 70 euro voor  vier lessen of 20 euro per les (incl. btw)

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier

Mindful wandelingen

In de natuur zijn verlaagt ons stressniveau en verbetert ons immuunsysteem. Vooral als we mindful in de natuur zijn. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek bewijst dit. Doe eens mee met een mindful wandeling en ervaar zelf hoe het is. We wandelen met een klein groepje in een rustig tempo in stilte en stoppen af en toe om een mindfulness oefening te doen.

Je kunt via het contactformulier aangeven als je geïnformeerd wil worden over de nieuwe startdata.
Trainer Patricia van Ooijen
Locatie: Natuurgebied De Kampina, Boxtel
Kosten: 52,50 euro voor drie lessen of 20 euro per les (incl. btw)

 

Trainer: Patricia van Ooijen

patricia van ooijen

Patricia van Ooijen (1975) werkt sinds 2014 als mindfulnesstrainer en act-coach. Ze begon met het geven van trainingen naast haar baan als communicatie-adviseur. 
Sinds juni 2015 werkt zij als coach en trainer vanuit haar eigen praktijk Fluunt, voor rust, veerkracht en verbinding.

Patricia is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

Patricia geeft groepstrainingen en individuele mindfulnesstrainingen aan volwassenen. Daarnaast verzorgt zij incompanytrainingen, voornamelijk voor het basisonderwijs. Om zo leerkrachten het effect van mindfulness te laten ervaren én hen te inspireren om mindfulness in de klas toe te passen.
Patricia woont in Vught met haar vriend en twee kinderen.

vught

Patricia:

“Mindfulness maakt mijn leven lichter. Al na een paar weken mindfulness-beoefening voelde ik me rustiger, reageerde ik minder vaak geïrriteerd op mezelf en anderen en genoot ik meer van de kleine dingen in het leven. Ook heb ik ervaren dat als ik lekker in mijn vel zit en vanuit rust en aandacht leef, dat een enorm positief effect heeft op de mensen om mij heen. Ik vond het effect van mindfulness zo verrassend en groot dat ik ook anderen hiermee wil laten kennismaken.”

Reacties van deelnemers:

"Het grootste cadeau dat ik mezelf door deze mindfulnesstraining heb gegeven, is het inzicht dat gedachten geen feiten zijn, waardoor ik minder pieker. Daarnaast merk ik dat ik door rust te nemen / te mediteren veel effectiever ben."

“Ik leef nu mindful en geniet ervan. Door de training weet ik beter wat er voor mij toe doet en handel hiernaar. Patricia is een geweldig fijn mens om van te leren. Heel respectvol, helder en duidelijk."

"Door deze training accepteer ik gemakkelijker situaties waarop ik toch geen invloed heb en ervaar ik meer innerlijke rust door de dingen met aandacht te doen, i.p.v. gehaast.."

Er zijn ook trainingen in Den Bosch enTilburg.