1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Trainer: Patricia van Ooijen

Patricia van Ooijen

Patricia van Ooijen (1975) werkt sinds 2014 als mindfulnesstrainer en act-coach. Ze begon met het geven van trainingen naast haar baan als communicatie-adviseur.
Sinds juni 2015 werkt zij als coach en trainer vanuit haar eigen praktijk Fluunt, voor rust, veerkracht en verbinding.

Patricia is lid van de VMBN en categorie 1 trainer. Dat betekent o.a. dat je bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking kunt komen voor (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

 

 

Patricia geeft groepstrainingen en individuele mindfulnesstrainingen aan volwassenen. Daarnaast verzorgt zij incompanytrainingen, voornamelijk voor het basisonderwijs. Om zo leerkrachten het effect van mindfulness te laten ervaren én hen te inspireren om mindfulness in de klas toe te passen.
Patricia woont in Vught met haar vriend en twee kinderen.

vught

Patricia:

“Mindfulness maakt mijn leven lichter. Al na een paar weken mindfulness-beoefening voelde ik me rustiger, reageerde ik minder vaak geïrriteerd op mezelf en anderen en genoot ik meer van de kleine dingen in het leven. Ook heb ik ervaren dat als ik lekker in mijn vel zit en vanuit rust en aandacht leef, dat een enorm positief effect heeft op de mensen om mij heen. Ik vond het effect van mindfulness zo verrassend en groot dat ik ook anderen hiermee wil laten kennismaken.”

Reacties van deelnemers:

"Het grootste cadeau dat ik mezelf door deze mindfulnesstraining heb gegeven, is het inzicht dat gedachten geen feiten zijn, waardoor ik minder pieker. Daarnaast merk ik dat ik door rust te nemen / te mediteren veel effectiever ben."

“Ik leef nu mindful en geniet ervan. Door de training weet ik beter wat er voor mij toe doet en handel hiernaar. Patricia is een geweldig fijn mens om van te leren. Heel respectvol, helder en duidelijk."

"Door deze training accepteer ik gemakkelijker situaties waarop ik toch geen invloed heb en ervaar ik meer innerlijke rust door de dingen met aandacht te doen, i.p.v. gehaast.."

Er zijn ook trainingen in Mindfulness Den Bosch en Mindfulness Tilburg.

 

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!