1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Mindful werken, Heartful leven

Nieuwe training van David Dewulf

Nieuwe data volgen spoedig.
Tijd: 9.45 tot 12.45 uur
Locatie: De Roos, P.C. Hooftstraat 183 te Amsterdam
Kosten: 75 euro

Voorwaarde deelname: mindfulness kennis is vereist door bijvoorbeeld basistraining of retraite-ervaring

Inhoud training

Onze maatschappij is een stuk veeleisender geworden. Stress en burn-outs komen steeds vaker voor. Een goede work-life balance, daar streven we allemaal naar, maar hoe zet je dat voornemen om in de praktijk?

Aan de hand van de parabel van 'de samoerai en zijn moeder' brengt David alle elementen van mindfulness en heartfulness, de 4 hartkwaliteiten, samen in een eenvoudig model. Dit laat je toe om balans te houden in je leven, burn-out te voorkomen, helder na te denken, daadkrachtig te zijn en een waarderende relatie met het leven op te bouwen. In zeven stappen krijg je wekelijks een reeks tips en oefeningen voor thuis en voor op het werk.

Het vernieuwende model is ook toepasbaar voor ieder bedrijf dat, of organisatie die, streeft naar een balans tussen waarnemen en handelen, accepteren en veranderen, mensgerichtheid en doelgerichtheid, procedures kritisch bekijken en procedures nauwkeurig uitvoeren, spreken en luisteren, advies geven en advies inwinnen, waarden verhelderen en waarden leven.

David baseert zich daarbij op zijn nieuwe boek Heartful leven. Mindful werken. Balans in je leven in 7 stappen. Tijdens de workshop geeft David ook aandacht aan het S.L.I.M. model voor moeilijke momenten (waarop we af en toe eens dom doen) , de driehoek: impuls, impact en intentie met het belang ervan in  communicatie en de 4 hartkwaliteiten ( oa compassie)  op de werkvloer als basis voor langdurige samenwerking.

Samengevat, wat krijg je mee?

·       inzicht in jezelf
·       balans in je leven
·       waardering voor je leven, voor mensen en voor jezelf
·       evenwichtige communicatie
·       visie en doorzettingsvermogen
·       de bouwstenen voor succesvolle en gelukkige organisaties.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier.

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!