Mindfulness trainingen Sittard-Geleen

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten Sittard

Op dit moment loopt er een training in Sittard.
De volgende training start in maart 2019. 

 

Locatie: 'Ophoven Gezondheidscentrum', Kromstraat 23, 6133 AA Sittard
Trainers: Joyce Lutgens, Antoinette Bosma
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.

Je kunt via het contactformulier aangeven als je 
geïnformeerd wil worden over de nieuwe startdata.

Aanmelden via het aanmeldingsformulier

Mindfulness training, 8 bijeenkomsten Geleen

Maandagavonden, start 4 februari 2019
Data: 4, 11, 18, 25 februari; 11, 18, 25 maart en 1 april 
Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Medisch Centrum Kluis, Frans Erenslaan 103, 6164 JG in Geleen
Trainer: Mark Franck
Kosten: € 300, inclusief werkmateriaal en btw; werkgeverstarief is € 400.


Vergoeding zorgverzekering soms mogelijk. Meer informatie

Aanmelden via het aanmeldingsformulier

Inhoudelijke informatie over de mindfulness trainingen van 8 bijeenkomsten.

Indien je meer informatie wenst, kun je contact  met ons opnemen.

Trainers Sittard: Antoinette Bosma en Joyce Lutgens 

Antoinette en Joyce verzorgen sinds geruime tijd diverse trainingen op het gebied van mindfulness en ACT in Sittard. De meeste trainingen geven zij samen. Zij houden zich sinds 2007 bezig met mindfulness. Zelf hebben ze ervaren welke positieve effecten de beoefening van mindfulness heeft op het leven. In de trainingen hopen ze mensen hiermee kennis te laten maken.

sittard

Antoinette en Joyce: "Wij bieden onze trainingen op een persoonlijke, laagdrempelige en toegankelijke manier aan. De trainingen zijn bruikbaar en toepasbaar in het dagelijks leven. Deelnemers voelen zich thuis in onze groepen en waarderen onze vriendelijke, respectvolle en persoonlijke aanpak. Het feit dat wij de trainingen samen geven biedt grote voordelen. Deelnemers ervaren ons als een 'goed team' en waarderen de verschillende visies. Een ander groot voordeel is onze uitgebreide ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg en onze uitgebreide ervaring met andere trainingen en therapievormen."

Antoinette Bosma is 30 jaar werkzaam als sociaal psychiatrisch verpleegkundige binnen de ggz. Joyce Lutgens is 8 jaar werkzaam als psycholoog binnen de ggz en gz-psycholoog.

Beiden volgden de opleiding tot mindfulness trainer en ACT-trainer bij SeeTrue en volgden diverse verdiepingstrainingen. Regelmatig volgen zij bijscholing om het kennisniveau op peil te houden.

De trainingen vinden plaats in 'Ophoven Gezondheidscentrum' in Sittard. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Trainer Geleen: Mark Franck

De mindfulness trainingen in Geleen worden verzorgd door Mark Franck.

mark franckMark: “Natuur heeft een grote waarde in mijn leven. Met mijn achtergrond (Tuin & Landschapsmanagement en Permacultuur) besef ik steeds beter hoe mensen zaken cultiveren in hun leven. Niet alleen op het gebied van ruimtelijke ordening, maar ook in zichzelf."
"Via mindfulness kwam ik meer in verbinding met mijzelf. Ik kan steeds beter zien wie ik ben. Mindfulness biedt mij een vriendelijke manier om hiernaar te kijken en om mijzelf beter te kunnen oriënteren in het leven op de dingen waar ik energie van krijg en waarmee ik mensen kan inspireren.
Ik creëer graag bewustwording zowel op innerlijk vlak als op het gebied van natuur en milieu. Het geeft mij een enorme voldoening om mensen iets te laten beleven en ervaren. En daarom gun ik ieder ander om de weg van mindfulness te bewandelen.”

Naast mindfulness trainingen geeft Mark cursussen, workshops, rondleidingen over ecologisch tuinieren, ecosystemen, voedselbossen en begeleidt vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een verschil te maken.

Er starten ook trainingen in Maastricht, en Heerlen.