1 seetrue trainingen nieuwe plaatjes met seetrueverkleind feb 2014 plaatjes

Trainer: Marie Kempe

In Utrecht biedt SeeTrue naast de reguliere 8-weekse training ook de training Mindfulness en eten en de vervolgtraining 'Time to ACT' aan. De reguliere trainingen worden verzorgd door Marie Kempe.

utrecht pvlotus

Marie is ook vanuit haar eigen praktijk in Utrecht werkzaam op het gebied van (lichaams-) bewustzijn en inzicht. Dit doet zij als mindful coach, yogadocente en mindfulness en zelf-compassie trainster. Marie is lid van de VMBN en gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1. Als men bij haar de trainingen volgt kan men bij een aantal zorgverzekeringen in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de training. Meer informatie hierover.

'Beoefening van meditatie verdiept een open contact met jezelf en met het leven om je heen. In al zijn eenvoud herbergt het een enorme rijkdom.’

Marie heeft retraites en les gevolgd in verschillende tradities, maar zij heeft een bijzondere affiniteit met het Tibetaans Boeddhisme. Studie, beoefening en lesgeven loopt als een rode draad door haar leven.
Zij volgde verschillende opleidingen op het gebied van Hatha en Raja yoga en mindfulness, waaronder die tot trainer aandachtgerichte cognitieve therapie (MBCT) bij SeeTrue Mindfulness Opleidingen en een opleiding Mindful Coaching (coaching vanuit de boeddhistische psychologie).
Marie is ook door Kristin Neff en Christopher Germer opgeleid tot trainer Mindful Self-Compassion (MSC). Deze 8-weekse training richt zich op het cultiveren van zelf-compassie.
Voor meer informatie over Marie Kempe kun je terecht op www.mariekempe.nl

Behalve in Utrecht zijn er ook trainingen in Mindfulness Amsterdam en Mindfulness Bussum.
Bekijk alle trainingslocaties.

Nieuwsbrief

aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!