Mindfulness trainingen Heerlen-Parkstad

Nieuw: Mindfulness buddy training

Samen met je partner of vrienden een training volgen


Mindfulness trainingen

Donderdagavond, nieuwe data volgen

Lopende training: 24 september; 1, 8, 15, 29 oktober; 5, 12 en 19 november 2020
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur
Trainer: Nadine Jongen (categorie 1 VMBN gecertificeerd)
Locatie: Caumermolen, Caumermolenweg 12, 6416 GK Heerlen
www.caumermolen.nl

Kosten: € 350, inclusief werkmateriaal en btw
Geen korting via de zorgverzekering of werkgever? Particulieren en ZZP-ers krijgen € 60 korting en betalen maximaal € 290

Werkgeverstarief is € 400

 

Buddy training

Je kunt een mindfulness training van 8 weken volgen samen met je partner, vriend, familie of vrienden. Nieuw én vertrouwd, met 2, 3 of 4 deelnemers. 

Deze kan op locatie of online via SKYPE of ZOOM plaatsvinden.

De buddytrainingen kost:
2 personen: € 500 p.p.
3 personen: € 450 p.p.
4 personen: € 400 p.p.

Trainers Mindfulness Heerlen

Nadine Jongen

Barry Kicken

Nadine Jongen

Nadine Jongen geeft naast mindfulnesstrainingen ook ACT-trainingen en is tevens werkzaam als psychologe in haar eigen praktijk. 

Nadine: “In 2015 ben ik persoonlijk in aanraking gekomen met mindfulness. Dit was in eerste instantie als deelneemster om te ervaren wat mindfulness is, aangezien ik cliënten uit de psychologenpraktijk regelmatig adviseerde om deze training te volgen. Tijdens en na de mindulness training heb ik zelf de grote waarde ervaren van het integreren van mindfulness in mijn leven. Dit heeft me geïnspireerd om zelf de opleiding tot mindfulness trainer te gaan volgen, om op deze wijze anderen te kunnen helpen en begeleiden met het ervaren en inpassen van mindfulness in het leven.”

Barry Kicken

Barry is een ervaren mindfulness trainer. Daarnaast verzorgt hij de ACT-training . De trainingen vinden zowel in de avond als overdag plaats. Barry is ook de trainer in onze locatie in Landgraaf.

Locatie Heerlen

Locatie mindfulness trainingen: Caumermolenweg 12, 6416 GK Heerlen

Cursisten over Barry Kicken

“Barry geeft op persoonlijke wijze invulling aan de mindfulness training waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Barry is bevlogen en betrokken. De training helpt om bewuster in het dagelijkse leven te staan. Een aanrader voor iedereen die in de hectiek van alledag op zoek is naar een rustpunt.”

“De mindfulness training bij Barry heeft me vooral veel inzicht in mijn denkpatroon opgeleverd en ik heb veel zelfkennis opgedaan, waardoor er o.a. rust volgde. Ik kon met drukke tijden nog weleens last hebben van stress, maar door NU te leven reduceert een groot deel van die stress in positiviteit en is er meer ruimte om te genieten. Er is zelfs meer tijd over… Ik was al gelukkig en toch ervaar ik nu meer geluk, genot, rust, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en authenticiteit. Barry creëert een vertrouwde sfeer, voor mij de basis waardoor dit alles mogelijk is.”


Wat is mindfulness?

De mindfulness training

Vergoeding

 

 

Expert in Mindfulness

1270 reviews mindfulness training seetrue ervaringen png

Vanaf 2007 meer dan 5000 tevreden deelnemers

 

 

Wij zijn SeeTrue